Šeimos Naujametiniai Sveikinimai: Linkėjimai Tėvams iš Širdies

Naujųjų Metų Linkėjimai Mūsų Brangiausiems Tėvams

Naujametinis atvirukas
Su Naujais Metais

Mieli tėveliai, tegul Nauji metai atneša jums tiek džiaugsmo, kiek suteikėte mums per visus šiuos metus. Esame be galo dėkingi už jūsų meilę ir rūpestį.
***
Linkiu, kad kiekviena diena šiais metais būtų tokia šviesi, kaip jūsų širdys, kurios visada spinduliuoja meilę ir šilumą. Ačiū, kad esate mūsų gyvenimo pagrindas.
***
Tegul šie Nauji metai atneša jums tik geras naujienas, džiaugsmą ir ramybę. Jūs esate mūsų stiprybė, ir mes dėkojame už viską, ką darote dėl mūsų šeimos.
***
Jūsų meilė yra mūsų šviesa ir stiprybė. Linkime jums laimės, sveikatos ir sėkmės kiekviename žingsnyje Naujaisiais metais.
***
Mieli tėveliai, tegul šie Nauji metai būna pilni šypsenų, kaip jūs pripildėte mūsų gyvenimus meile ir šiluma.
***
Linkime jums meilės, džiaugsmo ir sveikatos ateinančiais metais. Esate mūsų ramstis, ir mes be galo dėkingi už jūsų rūpestį.
***
Dėkojame jums už viską, ką padarėte dėl mūsų šeimos. Linkime jums laimingų Naujųjų metų, pilnų šviesos, meilės ir sėkmės.
***
Tegul jūsų namai visada būna pripildyti meilės ir ramybės. Naujieji metai tegul atneša tik laimingas akimirkas ir džiaugsmą.
***
Esame be galo dėkingi už jūsų neišsenkančią meilę ir paramą. Tegul Nauji metai atneša jums daug laimės ir džiaugsmo.
***
Linkime, kad šie metai būtų tokie pat šviesūs ir džiaugsmingi, kaip mūsų gyvenimai, kuriuos jūs pripildėte meile ir šiluma.
***
Mieli tėveliai, ačiū už visą meilę ir rūpestį, kuriais mus apdovanojote. Tegul šie metai atneša jums daug meilės, džiaugsmo ir ramybės.
***
Tegul jūsų gyvenimas būna toks pat gražus ir šviesus, kaip jūsų širdys, kurios visada spinduliuoja šilumą ir meilę.
***
Linkime jums laimės, džiaugsmo ir sėkmės. Tegul jūsų gyvenimas būna pilnas šypsenų ir laimės, kaip jūs pripildėte mūsų gyvenimus.
***
Dėkojame už visus palaikymo žodžius ir meilę, kurią visada mums rodote. Tegul šie metai atneša jums tik geriausias akimirkas.
***
Tegul jūsų gyvenimas būna pripildytas šviesos, meilės ir ramybės. Ačiū už viską, ką padarėte dėl mūsų šeimos.
***
Linkime jums laimingų Naujųjų metų, pilnų meilės, džiaugsmo ir sėkmės. Jūsų širdys yra mūsų namai, ir mes dėkojame už viską, ką darote dėl mūsų.
***
Mieli tėveliai, ačiū už visą meilę ir rūpestį, kuriais mus apdovanojote. Tegul Nauji metai atneša jums daug džiaugsmo ir ramybės.
***
Linkime jums laimės, džiaugsmo ir sėkmės kiekviename žingsnyje. Jūsų meilė yra mūsų stiprybė, ir mes dėkojame už viską.
***
Tegul šie Nauji metai atneša jums sveikatos, ramybės ir džiaugsmo. Ačiū, kad visada buvote šalia ir palaikėte mus.
***
Esame labai dėkingi už jūsų meilę ir rūpestį. Tegul šie metai atneša jums tik džiaugsmą, sėkmę ir meilę kiekvieną dieną.

Scroll to Top